Politiikkasuositus: Ravinteiden kierrätys visioista käytäntöön - Marttinen, Sanna; Turtola, Eila; Valve, Helena; Lantto, Raija; Venelampi, Olli (Luonnonvarakeskus, Luke, 2017)
Vesistöjä kuormittavia ravinnepäästöjä tulee vähentää. Päästöt pienenevät ravinteiden kestävällä käytöllä sekä eloperäisten sivuvirtojen ravinteiden kierrätyksellä. Luonnonvara- ja ympäristöalan tutkijat ehdottavat toimia ravinteiden kierrätyksen vauhdittamiseksi.
Kestävä luonnonvaratalous yhteiskunnassa
Keywords: sivuvirrat; kierrätysravinteet; ympäristönsuojelu; ravinteet; ravinnepäästöt; ravinnekierto; ravinnekuormitus; eloperäiset lannoitteet; lannoitteet; karjanlanta; fosforilannoitus