Tukkimiehentäi hyötynyt metsänuudistamismenetelmien muutoksista - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2001)
Selostus artikkelista: Heli Viiri ja Maarit Kytö. 2001 Tukkimiehentäituhot ja niiden torjunta. Metsätieteen aikakauskirja 2/2001: 270-274.
Julkaisusatoa