Uudet hankkeet : hevosenlannan sijoittaminen on ongelma taajamissa - Riipi, Inkeri; Reinikainen, Anu; Särkijärvi, Susanna (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Moni ei tule ajatelleeksi, että hevosenlanta voisi olla ongelma. Se on perinteisesti koettu hyväksi puutarhojen lannoite- ja maanparannusaineeksi ja ekologiseksi vaihtoehdoksi teollisesti valmistetuille kemiallisille lannoitteille.
Keywords: Ys; ko; lantahuolto; lannan hyötykäyttö; hevosenlanta; energia; lannanpoisto; hevostalous; horse sector; manure management; manure utilization