Torjunta-aineiden pistekuormituksen vähentäminen - Harala, Eevamaria; Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Artikkeli on koostettu Pertti Rajalan (Kasvinsuojeluseura ry) esitelmästä, jonka hän piti syyskuussa 2008 Metsätaimitarhat ja kasvinsuojelu -kurssilla.
Keywords: taimitarha; ympäristökuormitus