Älä opeta karhuja hunajakarhuiksi - Korpela, Seppo (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
- Karhujen houkutteleminen hunajalla ja hunajan jättäminen luontoon karhujen saataville on hyvin haitallista mehiläistarhaukselle, varoittavat tutkija Seppo Korpela MTT:stä (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus) ja koulutuspäällikkö Lauri Ruottinen Suomen Mehiläishoitajien liitosta.
Keywords: Ko; karhu; hunaja; ruokinta; mehiläiset; hyötyhyönteiset