Avaimet puna-apilan viljelyn menestykseen - Hakala, Kaija; Nykänen, Arja; Yli-Mattila, Tapani (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Apila on ajankohtainen ja haastava kasvi. Se tuottaa juurinystyräbakteeriensa avulla ilmaisen typen niin luomukuin tavanomaiseenkin viljelyyn. Apila myös parantaa maaperää ja on viljelyvarma. Pulmana on vain se, miten puna-apila saadaan säilymään nurmessa.
Keywords: Ka; puna-apila; palkokasvit; typensidonta; biologinen typensidonta; maaperä; viljely; nurmet; talvehtiminen