Syysrukiista ei ole tulossa lajikeuutuuksia - Laine, Antti; Högnasbacka, Merja (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Syysrukiin lajikevalikoimaan ei ole tänä vuonna tulossa uutuuksia. Vuonna 2010 syysruista viljeltiin 20 183 ha alalla. Elvin osuus alasta oli 22 %, Riihen 17 % ja Amilon 15 %.
Keywords: Ka; lajikkeet; syysruis; talvenkestävyys; hybridit; lakoutuminen