Kasvinsuojeluaineiden jätehuolto, torjunta-ainevarasto ja kasvinsuojeluaineisiin liittyvä lainsäädäntö - Harala, Eevamaria; Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Artikkeli on koostettu Reijo Vanhasen (Elintarviketurvallisuusvirasto Evira) esitelmästä, jonka hän piti syyskuussa 2008 Metsätaimitarhat ja kasvinsuojelu -kurssilla
Keywords: kasvinsuojeluaineet; ongelmajätteet