Läpinäkyvyys vahvistaa kuluttajien luottamusta elintarvikeketjuun - Paananen, Jaana (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Laatu, ruokaturvallisuus ja luottamus ovat suomalaisen elintarvikeketjun elinehto ja kilpailukyvyn edellytys. Välittyykö viesti elintarvikeketjun laatutyöstä kuluttajille asti? Ja vahvistetaanko sillä kuluttajien luottamusta kotimaiseen elintarvikeketjuun? Nämä ovat keskeisiä kysymyksiä, kun tarkastellaan laatutyön sisältöä sekä merkitystä koko elintarvikeketjussa.
Keywords: Re; kuluttajat; laatu; elintarvikkeet; alkuperä; turvallisuus; tuotanto