Tuhojen vaikutus Euroopan metsävarojen kehitykseen: mallitarkasteluja puu- ja metsikkötasolta alueellisiin skenaarioihin - Schelhaas, Mart-Jan (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste väitöskirjasta: Schelhaas, M-J. 2008. Impacts of natural disturbances on the development of European forest resources: application of model approaches from tree and stand levels to large-scale scenarios. Dissertationes Forestales 56. 28 s.
Väitöskirjaseloste