Somerolaiset sianlihantuottajat Juha ja Riitta Tiira: Tuonneilla ei saa vaarantaa sikojen hyvää terveyttä - Joensuu, Pirjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Somerolaiset sianlihantuottajat Juha ja Riitta Tiira ovat kauhuissaan LSO Foodsin ja A-Tuottajien omistaman sianjalostusyhtiön Finnpigin suunnitelmasta tuoda Tanskasta yorkshirerodun sika-ainesta Suomeen. Sillä tavalla vaarannettaisiin koko suomalaisen sianlihantuotannon tulevaisuus.
Keywords: Ko; sika; emakot; jalostus; kotieläinjalostus; jalostusmenetelmät; arvostelu; porsiminen; sikatilat; johtaminen; liikkeenjohto