Eviran laboratoriotutkimukset apuna sikaloiden terveysluokituksissa - Laine, Taina (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Sikaloiden terveysluokitusten ehdoissa tiloilta edellytetään vapautta tietyistä tarttuvista taudeista ja tartunnoista. Tärkeinä pidettyjen taudinaiheuttajien varalta edellytetään laboratoriotutkimuksia ennen terveysluokkaan liittymistä.
Keywords: Ko; Ma; sikalat; verikokeet; laboratoriot; terveystutkimus; luokitus