Siniketun ketarat suoraan: jalkarakenne jalostusohjelmaan - Kempe, Riitta; Strandén, Ismo (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Siniketun tärkeimmät jalostustavoitteet ovat pentueen ja nahan koko sekä nahan laatu. Näiden rinnalle jalostusohjelmaan on tulossa rakenteen ja terveysominaisuuksien arvostelu.
Keywords: Ko; jalkarakenne; sinikettu; kotieläinjalostus; hyvinvointi; jalat; Alopex lagopus; korrelaatio; heritabiliteetti; correlation; Alopex lagopus; blue fox; body condition; heritability; leg weakness