Ilmastonmuutoksesta hyötyä marja- ja hedelmäsadoille - Aaltonen, Marja (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Monivuotiset hedelmä- ja marjakasvit hyötyvät pitenevästä kasvukaudesta. Kukkasilmut nimittäin ehtivät erilaistua rauhassa pitkän syksyn aikana. Seuraavana vuonna satoa saadaan entistä enemmän.
Keywords: Pu; Ka; omena; hedelmät; ilmastonmuutos; marjat; kukinta; sato