Valtakunnan metsien inventointi metsäpolitiikan taustavalmistelussa - Ollonqvist, Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Kirja: Reija Haapanen. 2014. Valtakunnan metsien inventoinnit – Suomen metsiä mittaamassa. Metsäkustannus. 327 s.
Kirja-arvostelu
Keywords: Metsäntutkimuslaitos; Valtakunnan metsien inventointi; kirja-arvostelut; metsävaratiedot