Sata vuotta metsätyyppejä - Ruuhijärvi, Rauno (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Kirja: Hotanen, J-P., Nousiainen, H., Mäkipää, R., Reinikainen, A. & Tonteri, T. 2008. Metsätyypit – opas kasvupaikkojen luokitteluun. Metsäkustannus. 192 s. ISBN 978-952-5694-22-2
Kirja-arvostelu