Pakurin viljelystä vastaus kasvavaan kysyntään - Vanhanen, Henri; Peltola, Rainer (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Suomessa käynnistetään pakurin laajamittaista tuotantoa koti- ja ulkomaan markkinoille. Tällä hetkellä luonnontuotteen kova kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa. Metsänomistajalle suunnitelmallinen pakurinkavatus voi tuoda mukavan lisätienestin.
Keywords: kansainväliset markkinat; pakuri; lehtipuu; luontaistuotteet; kasvaimet; käävät; viljely