Valkuaisrehujen viljely vähentää tuontiriippuvuutta - Järvenpää, Markku (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Elintarviketuotanto perustuu aurinkoenergian hyödyntämiseen. Kestävää ja luonnonmukaista kuin mikä, niin kauan kuin auringon ydinreaktorissa riittää puhtia.
Keywords: Ka; Ys; valkuaisrehut; öljykasvit; palkokasvit; omavaraisuus; fossiiliset polttoaineet