Lehmien ja maidontuottajien hyvinvoinnilla on yhteys - Saarinen, Kati; Raussi, Satu; Kaseva, Janne; Kymäläinen, Hanna-Riitta (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Maidontuottajan täytyy jaksaa turvata sekä oma että hoitamiensa eläinten hyvinvointi. Kyselyssä selvisi, että eläimet voivat paremmin järjestelmiin kuuluvilla tiloilla. Riittävän suuri eläinmäärä mahdollistaa hyvinvoinnista huolehtimisen.
Keywords: Ma; Eläimet oikeudet; hyvinvointi; työhyvinvointi; maidontuotanto; maatalousyrittäjät