Luomupalkoviljat ja rypsipuristeet sopivat lihasikojen rehuihin - Partanen, Kirsi (Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Herneessä ja härkäpavussa on muita valkuaisrehuja vähemmän valkuaista, mutta se sisältää runsaasti lysiini-aminohappoa. Rikkipitoisia aminohappoja on niukasti, mutta rypsipuristeiden valkuainen täydentää hyvin palkoviljojen valkuaisen puutteita.
Keywords: Ko; lihasika; sika; rehut; valkuaisrehut; aminohapot; herne; härkäpapu; lupiini; rypsi; palkokasvit