Palkokasvit voivat säästää vuoden lämmitysöljyjen verran energiaa - Känkänen, Hannu; Suokannas, Antti; Tiilikkala, Kari; Nykänen, Arja (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Biologisen typensidonnan avulla voidaan säästää suuri määrä fossiilista energiaa. Säästö syntyy, kun teollisesti valmistetun väkilannoitetypen tarve jää alle puoleen nykyisestä. Lannoitteiden kallistuminen kannustaa etsimään säästöjä, mutta niiden saavuttaminen edellyttää asennemuutosta.
Keywords: Ys; Ka; biologinen typensidonta; palkokasvit; energia; lannoitteet