Kasvit rokottavat eläimiä tulevaisuudessa - Joensuu, Jussi (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Nykyaikainen biotekniikka tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden tuottaa rokotteita kasveissa. Erityisesti syötävien rokotteiden tuottamiseen kasvit ovat houkutteleva vaihtoehto. Rokotteiden tuotanto kasveissa on edullista, varastointi helppoa ja saastumisen riski pieni verrattuna perinteisiin menetelmiin.
Keywords: Ka; kasvit; rokotus; immunologia; biotekniikka; siat; porsaat; taudit; sinimailanen