Kasvivalkuaista palkokasveista - Laine, Antti (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Rehuvalkuaisen omavaraisuus EU:ssa ja Suomessa on vain 30 prosenttia. Tärkein rehuvalkuainen on tuontisoija. Geenimuunnellun soijan ja BSE-tauti riskin johdosta liha-luujauhoa ja lihajauhoa korvaavan kasvivalkuaisen tarve tulee lisääntymään karjan kasvatuksessa.
Keywords: Ka; palkokasvit; herne; härkäpapu; lupiini; valkuaisrehut; valkuaispitoisuus; lajikkeet