Kasvupaikkojen moniulotteinen kuvaus metsäojitetuilla turvemailla - Hotanen, Juha-Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2003)
Seloste artikkelista: Hotanen, J.-P. 2003. Multidimensional site description of peatlands drained for forestry. Silva Fennica 37(1): 55–93.
Tutkimusseloste
Keywords: boniteetti; kasvillisuus; luokittelu; makroravinteet