Männiköiden latvuspeiton arvioimisesta - Rautiainen, Miina; Stenberg, Pauline; Nilson, Tiit (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Seloste artikkelista: Rautiainen, M., Stenberg, P. & Nilson, T. 2005. Estimating canopy cover in Scots pine stands. Silva Fennica 39(1): 137–142.
Tutkimusseloste