Turvepelloissa mahdollisuus merkittäviin päästövähennyksiin - Maanavilja, Liisa (Terramedia, 2020)
Turvemaapellon maaperän päästö pinta-alaa kohti on huomattavan suuri, Suomen maankäyttömuodoista suurin. Siksi turvemaapelloissa on myös mahdollisuus suuriin päästövähennyksiin. Päästövähennykset tarvitaan, jotta Suomi täyttää kansainväliset sitoumukset, joilla maapallon olosuhteet yritetään pitää siedettävinä jatkossakin.
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 2533/12 05 01 02/2020)
Keywords: turvemaat; turvepellot; päästövähennykset; kasvihuonekaasut