Kalamarkkinakatsaus 2024 - Saarni, Kaija; Setälä, Jari; Niukko, Jari (Luonnonvarakeskus, 2024)
Kalamarkkinakatsaus tarkastelee kalakaupan kansainvälisen ja kansallisen toimintaympäristön muutoksia sekä niiden vaikutuksia kalan ulkomaankauppaan ja kotimaan kalamarkkinoihin. Kalamarkkinakatsaukseen kootaan myös kalanjalostuksen sekä tukku- ja vähittäiskaupan näkemyksiä kalamarkkinoiden kehittymisestä. Katsaus perustuu myös kansainvälisiin ja kansallisiin tilastoihin, selvityksiin ja tutkimuksiin.
Keywords: kalamarkkinat