Maan ominaisuudet muokkausjäljessä vaikuttavat taimien kelpaavuuteen tukkimiehentäille - Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Selostus artikkelista: Petersson, M., Örlander, G, & Nordlander, G. 2005. Soil features affecting damage to conifer seedlings by the pine weevil Hylobius abietis. Forestry 78: 83-92.
Julkaisusatoa
Keywords: maan ominaisuudet; tuhot; tukkimiehentäi