Ohrarehu on hyvä väkirehu sonneille - Huuskonen, Arto (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Ohrarehu osoittautui MTT:n tutkimuksessa hyväksi energiarehuksi kasvaville sonneille. Erityisesti runsasta väkirehuruokintaa käytettäessä sen joukkoon kannattaa lisätä ohrarehua.
Keywords: Ko; naudanlihantuotanto; sonnit; lihanaudat; ruokinta; rehut; ohrarehu; sivutuotteet