Luomubroilereiden ruokintavaihtoehdot vähissä - Valaja, Jarmo; Venäläinen, Eija; Tupasela, Tuomo (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Lihasiipikarja kasvaa huonosti pelkillä kotimaisilla luomuvalkuaisrehuilla. Tavanomaisesti tuotettua soijapuristetta saa kuitenkin vielä siirtymäkauden ajan käyttää ruokinnassa. Soija tyydyttää kotimaisia valkuaisrehuja paremmin nopeasti kasvavan linnun valkuaisen tarvetta.
Keywords: Ko; Ma; luonnonmukainen maataloustuotanto; broileri; siipikarja; ruokinta; valkuaisrehut; rypsi; herne; aminohapot; ravintoarvo