Maitotilojen tuotannonohjauksen ja seurannan kehittämisprojekti. Loppuraportti 1.1.1999-31.3.2001 - Nousiainen, Jouni I (fi, 2001)
Pohjois-Savossa 1.1.1999-31.3.2001 olleen kehittämishankkeen: Maitotilojen tuotannonohjauksen ja seurannan kehittämisprojektin loppuraportti. Hankkeen tuloksena saatiin Internetissä toimiva Maitoisa- neuvontaohjelma, jonka avulla karjantarkkailutila voi seurata tuotantonsa tasoa kuukausittain koelypsyjen perusteella. Seurattavia ominaisuuksia ovat maitotuotos ja valkuais- ja rasvapitoisuus.
Nimekkeen selvennys: The use of individual test day information in dairy herd management Final report 1.1.1999-31.3.2001.
Keywords: Ko; MA; neuvontasovellus; Pohjois-Savo; märehtijät; maatilat; maidontuotanto; neuvonta; atk-ohjelmat; milk production; ruminants; extension activities; computer softvare