Kannonnosto ja hakkuutähteen korjuu vähensivät mykorritsoja kuusen taimien juuristossa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Selostus artikkelista: Menkis, A., Uotila, A., Arhipova, N. & Vasaitis, R. 2010. Effects of stump and slash removal on growth and mycorrhization of Picea abies seedlings outplanted on a forest clear-cut. Mycorrhiza 20: 505–509
Julkaisusatoa
Keywords: hakkuutähteen korjuu; kannonnosto; mykorritsat