Kantojen noston vaikutus puustoon ja maaperään - Karlsson, Kristian; Tamminen, Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Seloste artikkelista: Karlsson, K. & Tamminen, P. 2013. Long-term effects of stump har-vesting on soil properties and tree growth in Scots pine and Norway spruce stands. Scandinavian Journal of Forest Research 28(6): 550–558.
Julkaisusatoa
Keywords: kantojen nosto; maaperä; puusto