Nopea maastokelpoinen menetelmä lahopuun tiheyden mittaamiseen - Mäkipää, Raisa; Linkosalo, Tapio (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste artikkelista: Mäkipää, R. & Linkosalo, T. 2010. A non-destructive field method for measuring wood density of decaying logs. Silva Fennica 45(5): 1135–1142
Tutkimusseloste
Keywords: hajoaminen; hiilivaranto; lahopuu; penetrometri; puuaineen tiheys