Uusilla herukkalajikkeilla huippusatoja Pohjois-Suomessa - Hoppula, Kalle; Hoppula, Kati; Soppela, Kaisa; Kekkonen, Hanna; Järvelin, Vesa; Ylijoki, Janne (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Mustaherukat Mikael ja Marski sekä viherherukka Vilma tuottivat erinomaisen sadon pohjoisessa. Valkoherukoilla vanhat lajikkeet olivat selvästi uusia satoisampia.
Keywords: Kasvintuotanto, kasvinviljely, maaperä; herukat; mustaherukka; punaherukka; sato