Broilerintuotanto samankaltaistuu EU:ssa ja muualla maailmassa - Palander, Pälvi (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Ammattimainen broilerintuotanto on eri tuottajamaissa yllättävän samankaltaista. Suurtuotanto voi olla teknisesti ja laadullisesti hyvinkin tasokasta myös maissa, joissa takapihakanalat ovat yhä yleisiä. Suomella on kuitenkin etulyöntiasema, mitä tulee salmonellattomaan tuotantoon, eläinten terveydentilaan ja lakisääteiseen eläinsuojeluun.
Keywords: Ko; broilerit; siipkarja; EU; tuotanto; maataloustuotanto; elintarviketuotanto; eläinten hyvinvointi; kasvatus; tiheys; terveys; virike