Vasikkatutkijat puhuvat pienten puolesta - (:unkn) unknown (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Rauhallinen uni, hidas vieroitus emosta ja kasvaminen hyvien kaverien kanssa ovat vasikalle tärkeitä juttuja. Muun muassa nämä asiat nousivat esiin MTT:llä järjestetyssä Pienten puolesta -vasikoiden hyvinvointiseminaarissa, jossa keskusteltiin vasikoille sopivista hoitotavoista ja uusimmista hyvinvointitutkimuksista.
Keywords: Ko; vasikat; nautakarja; hyvinvointi; eläimet; ryhmä; sosiaaliset suhteet; lepo