Puuston ja puutavaralajien tilavuuksien ennustevirheiden ennakoiminen eri mittausyhdistelmillä ja erityyppisissä metsiköissä - Kangas, Annika; Maltamo, Matti (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Seloste artikkelista: Kangas, A. & Maltamo, M. 2002. Anticipating the variance of predicted stand volume and timber assortments with respect to stand characteristics and field measurements. Silva Fennica 36(4): 799–811.
Tutkimusseloste