Uusien rehuohralajikkeiden vyöry - Vuorinen, Martti; Kangas, Arjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Satoisin ohramme on edelleen mallasohraksi luokiteltu, vuonna 2003 kauppaan tullut, Annabell. Näin siitä huolimatta, että uusia lajikkeita on hyväksytty lajikeluetteloon 2004 ja 2005 yhteensä 13 kappaletta. Monitahoisia uutuuksista on viisi ja loput ovat kaksitahoisia.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; ohra; rehuohra; viljakasvit; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys