Taimien typpitankkauksesta apua reheville kohteille? - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Selostus artikkelista: Imo Moses ja Timmer Victor R. 2001. Growth and nitrogen retranslocation of nutrient loaded Picea marina seedlings planted on boreal mixedwood sites. Canadian Journal of Forest Research 31: 1357–1366.
Julkaisusatoa