Metsähallitus valtion metsien hoitajana ja käyttäjänä vuosina 1859–2009 - Leikola, Matti (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Kirja: Parpola, A. & Åberg, V. Metsävaltio. Metsähallitus ja Suomi 1859–2009. Edita. 496 s. ISBN 978-951-37-5582-9
Kirja-arvostelu