Maatalouskin voidaan yhtiöittää - Enroth, Ari (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Pääosalla maatiloista työtä tehdään maataloudenharjoittajina, mutta kiinnostus maatilayritysten yhtiöittämiseen lisääntyy. Syynä tähän on maatilayritysten koon kasvu sekä maatilojen muun yritystoiminnan ja yritysten välisen yhteistyön lisääntyminen. Ennen yhtiöittämispäätöstä kannattaa kuitenkin punnita eri vaihtoehdot tarkkaan.
Keywords: Ma; maatilat; yritykset; maaseutuyritykset; maatalousyritykset; perheyritykset; yhtiöt; osakeyhtiöt; omistusmuodot; verotus; eläkkeet