Myyräseurannat apuna myyrätuhoihin varautumisessa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Huitu, O., Kiljunen, N., Korpimäki, E., Koskela, E., Mappes, T., Pietiläinen, H., Pöysä, H. & Henttonen, H. 2009. Density-dependent vole damage in silviculture and associated economics losses at a nationwide scale. Forest Ecology and Management 258: 1219–1224.
Julkaisusatoa
Keywords: myyrätuhot; taimet; tuhojen torjunta