Viljelty lakka on kallista - Hoppula, Kalle; Kajalo, Markku; Pirinen, Heli (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Lakan viljelyä on viime vuosina kehitetty aktiivisesti. Uuteen viljelykasviin liittyvä perustietämys alkaa olla kasassa, mutta taloudellisesti mielekkääseen lakan tuotantoon on vielä matkaa.
Keywords: Ka; Pu; lakka; marjat; viljely; puutarhakasvit; hyötykasvit; lajikkeet