Suomeen mahtuisi reilut 200 istutuskonetta - Rantala, Juho (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Selostus artikkelista: Rantala Juho & Saarinen VeliMatti. 2006. Istutuskoneinvestointi alueyrittäjän näkökulmasta. Metsätieteen aikakauskirja 3/2006: 343-352
Julkaisusatoa
Keywords: istutuskoneet; koneellistaminen; metsänistutus