Metsänjalostuksen jälkeläiskoetulosten käsittely: mallitapauksena Suomen mäntykokeet - Venäläinen, Martti; Ruotsalainen, Seppo (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Seloste artikkelista: Venäläinen, M. & Ruotsalainen, S. 2002. Procedure for managing large-scale progeny test data: a case study of Scots pine in Finland. Silva Fennica 36(2): 475–487.
Tutkimusseloste
Keywords: aineiston käsittely; jälkeläiskokeet; mänty