Lyhytpäiväkäsittelyllä voidaan vähentää koivun taimien pituuskasvua ja lisätä taimien karaistumista - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 1999)
Selostus artikkelista: Jaana Luoranen ja Risto Rikala. 1997. Growth regulation and cold hardening of silver birch seedlings with short-day treatment. Tree Planters' Notes 48(3/4):65-71.
Julkaisusatoa