Pölyttäjien pelastus voi löytyä pöllipinosta - Laajala, Pasi (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Pölyttäjät ovat marja- ja hedelmäsatojen takuunaisia, mutta erityisesti villipölyttäjiä vaivaa asuntopula. Siihen voi vaikuttaa paikallisesti rakentamalla keinopesiä, jotka valmistetaan poraamalla puupölkkyihin erikokoisia reikiä.
Keywords: Kotieläintuotanto, mehiläistalous, riistanhoito, kalatalous; Puutarhatuotanto; ekosysteemipalvelut; pölyttäjät; pesät