JopasWeb neuvoo maatilan johtamisessa - Leppälä, Jarkko; Mattila, Tiina; Kaustell, Kim O (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
JopasWeb on verkkopalvelu, jonka tavoitteena on helpottaa maatilan johtamista ja edistää maatilayrittäjien hyvinvointia. Nettisivustolle on koottu hyödyllisiä linkkejä, joista maatilayrittäjät löytävät tietoa tilansa johtamiseen.
Keywords: Ma; palvelut; internet; maatilat; johtaminen; maanviljelijät; hyvinvointi; tietopalvelu