Puhdistamoliete kasvattaa bioenergiakasvin massaa - Seleiman, Mahmoud; Mäkelä, Pirjo; Santanen, Arja; Stoddard, Frederick (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Helsingin yliopiston maataloustieteiden laitoksella on tutkittu mädätetyn puhdistamolietteen soveltuvuutta bioenergiakasvien lannoitukseen. Maissi, hamppu ja rapsi kasvoivat lähes yhtä hyvin sekä väkilannoitteilla että lietteillä.
Keywords: Ys; Ka; liete; lannoitus; ravinteet; raskasmetallit; bioenergia; kasvit